call / Whatsapp / Telegram / sms : 019-7370016

26 Ogos, 2013

Seri Sentuhan di Majalah Inspirasi Perkahwinan (edisi September 2013)

Bertemu kembali kita, anda masih beraya lagi? mentang-mentang bulan syawal sebulan..beraya sakan kita. Maka lupalah diet bagi yang nak kuruskan badan. Open house berderet, makan pun sedap-sedap mahu tak postpone diet tu..hehe. 
Anda sudah dapatkan majalah inspirasi perkahwinan terbaru edisi bulan september rugi kalau anda tak dapatkan sekarang. Cover majalah memaparkan gambar artis Hafiz & Asmidar. Semua panduan persediaaan majlis perkahwinan dan carian penyedia perkhidmatan perkahwinan terhimpun dalam 1 majalah. Yang pasti setiap keluaran tidak mengecewakan dan sentiasa up to date. Untuk edisi kali ini hasil sentuhan akak juga telah disiarkan dalam majalah inspirasi perkahwinan di muka surat 166 & 167. Dapatkan sekarang sebelum kehabisan stok.

 



Mini Pelamin Pink Peach - Azlita (Taman Pulai Perdana, Skudai)






05 Ogos, 2013

Buaian Berendoi Biru Pink - Pn. Melur (Felda Adela, Kota Tinggi)


MINI PELAMIN MAJLIS AQIQAH
BABY FIRADZ IDRAKI DRUE

Untuk tempahan kali ni, Seri Sentuhan menampilkan sesuatu yg berbeza khusus untuk majlis aqiqah Pn Melur dari Felda Adela Kota Tinggi. Tidak ada buaian sepertimana lazimnya, Pn Melur lebih berminat pada mini pelamin yg indah dan comel sesuai utk puteranya beradu.Dengan gabungan warna pink, biru turquoise dan putih, mini pelamin ini kelihatan sweet dan comel..Tahniah pd Pn Melur sekeluarga..