call / Whatsapp / sms : 019-7370016

20 Julai, 2013

Buaian Berendoi Pink - Pn. Farah (Taman Wawasan, Mersing)


BUAIAN ANAKKU
KONSEP GARDEN
BABY AMANDA DAHEEAH

Assalammualaikum dan Selamat Hari Raya Aidilfitri... rasanya dah lama sgt tak upload gambar2 buaian Seri Sentuhan.. maklumlah sibuk beraya.. : )
Kali ini buat kali kedua Seri Sentuhan menerima tempahan dari Mersing Johor. Pn Farah memilih jenis Buaian Anakku yang dihiasi tema warna pink putih khusus utk puteri kesayangannya Amanda Daheeah yang comel. Semoga majlis aqiqah untuk meraikan si kecil ini memberikan kenangan manis buat Farah sekeluarga..






13 Julai, 2013

Pelamin Rumah Putih - Radzi (Bandar Baru Uda, Johor Bahru)

Selamat berpuasa semua dan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak. Akak doakan anda semua dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna sambil-sambil buat persiapan menjelangnya hari raya aidilfitri tidak lama lagi. Macam dah tak sabar nak beraya je tu!!.... :-)
 
Untuk tatapan anda kali ini akak keluarkan koleksi gambar pelamin bertandang tempahan pelanggan sebelum puasa. Walapun la ni anda semua tengah demam nak raya, akak tetap juga nak update blog dan keluarkan semua koleksi tempahan yang lepas-lepas. Anda jangan tak sudi pulak nak singgah dan tengok-tengok blog akak yer. 
 
Dekorasi pelamin rumah serba putih ini ilham akak untuk design terbaru dan pertama kali menggunakan tema warna sebegini. Anda nampak keseluruhan putih bersih dan suci. Sekiranya anda berminat pelamin seperti ini jangan segan silu contact akak laju-laju yer.. :-)
 
013-7004432 
atau
seri_sentuhan@yahoo.com.my