call / Whatsapp / sms : 019-7370016

14 Oktober, 2009

FEEDBACK CUSTOMER



Terima kasih singgah ruangan 'feedback customer' seri sentuhan, berikut merupakan sebahagian dari feedback pelanggan seri sentuhan. Semua feedback hanya dipetik dari ruangan komen di blog, FP @email.. feedback secara lisan tidak dimasukkan dalam ruangan ini. 

Khas buat bekas pelanggan seri sentuhan yang budiman..sekiranya anda ingin menghantar feedback anda sila isi borang feedback anda seperti di bawah @ di ruangan komen di bawah sekali @ di ruangan komen di setiap page gubahan hantaran anda. TQ

Klik borang di sini!!






" terima kasih akak. cantik sgt. semua org kata cantik... "

 Dipetik dari ruangan komen blog seri sentuhan (23 Mei 2011 10:00 PM)
http://www.seri-sentuhan.com/2011/04/ss-gubahan-fresh-flower-pink-hood-tmn.html 


eja & hood - Tmn perling, JB





"  Terima kasih kembali Azila... kitaorg suka sgt ngan hasil kerja tgn you... insyaallah 03/12/11 majlisnya kitaorg tempah gubahan kat you jugak tau..
 

Dipetik dari ruangan komen blog seri sentuhan (18 April 2011 8:54 PM) 
http://www.seri-sentuhan.com/2011/04/ss-gubahan-hantaran-purple-saleha.html 




Saleha - Bandar Baru Uda






"  Assalamualaikum kak,baru je tgk blog akak,cantik sgt hantaran pertunangan kita yang akak buat aritu. Saudara-mara,kwn2 serta jiran yg hadir semua puji hasil kerja akak tau. kita sgt berpuas hati dgn servis yang akak berikan pada kita.


Hari perkahwinan kita tahun 2011 nnt, confirm tempah kat akak tau!
Insyaallah kita akan rekomenkan pada kawan2 kita pd akak.Semoga bisnes akak terus berkembang maju. "

Dipetik dalam ruangan komen blog seri sentuhan   (2010 Jun 26  18:09)

Azlyn - tmn sri pulai, skudai





"  Salam akak! wah, dah uplod piccas tu ye??? thanks a bunch to akak for entertaining my call(s), SMSes & email(s)!hihihi...
mmg simple & sweet - nice to see and compliments were received by relatives for ur craftworks ni tau!!
urm,depa duk tanye tempah mane??? bajet bape?? apalagik, promo lah! mane tau kot2 ada plak deporang jodoh @JB - leh panggil akak lagik!


oh ye, insyaAllah majlis ujung tahun 2010 @JB nanti tau...maka, tunggu sahaja panggilan dari ku - harap2 sudi lah melayan Mas sekeluarga lagi ndak nye!


okay, regards to ur lil angel yang gojes tu and to ur supportive hubby too from the family in Seremban!


and, many thanks again! "

Dipetik dari ruangan komen blog seri sentuhan  (2010 Jun 16 04:07)
http://www.seri-sentuhan.com/2010/06/ss-silver-purple-kamal-seremban-negeri.html

Mas - seremban, negeri sembilan





" tq kak azila..sgt cntik hantaran-hantaran 2 sume n sgt berpuas hati..even xpernah jumpa tp alhamdulillah semuanya ok...nasib baik k.azila ni sgt peramah orgnye..tq very2 mush ye kak..:) "

Dipetik dari ruang komen blog seri sentuhan (2010 Jun 13  17:22)
http://www.seri-sentuhan.com/2010/06/ss-hijau-putih-hamiza-kg-bakar-batu-jb.html

Hamiza - kg bakar batu, JB





" Terima kasih yg teramat sgt kat akak. Gubahan hantaran yg akak buat kan utk sy n hubby tu sgt cantik n so sweet.. Terharu bila tgk gubahan tu. Semua org puji gubahan akak cantik.. nanti blh x akak msk kn sekali gubahan sebelah hubby sy dlm website akak.. request from my friends.
sy n hubby berterima kasih kpd pihak akak kerana telah menjadi sebahagian dlm menjayakan majlis perkahwinan kami.. Jasa akak tidak akan kami lupakan.. "

Dipetik dalam ruangan komen FP seri sentuhan (Sun 9-May-2010, 07:30)

Fadilah - tmn permata, kluang






" terima kasih akak...cantik!saya suke sgt..ader gak mintak pic dr cameraman utk pic hantaran..dia bagi tapi dia close up pada brg2nya so tak nmpak hiasan2 sgt..itu yg tak bagi pada akak.."

Dipetik dalam ruang komen FP seri sentuhan (Fri 8-Jan-2010, 00:44)

Rahida - Tmn Setia Indah, JB 






"As salam Kak Azila.
Kak, thanks untuk gubahan hantaran pertunangan saya. Semua ckp lawa dan masing2 x puas tgk terutamanya gubahan sirih junjung akak. Thanks a lot kak. Untuk hantaran kahwin nnti akak tlg bagi pandangan boleh? tarikh majlis, warna tema dan segala yg berkaitan masih belum ditetapkan. tp sy berminat nk guna kotak kayu putih berkonsepkan ala inggeris tu. boleh ye kak. majlis mayb dlm bln 9 tahun 2010."


Dipetik dlm ruangan komen FP seri sentuhan (Tue 27-Oct-2009 06:46)



Shahila - Tmn Nusantara, Gelang Patah





" kak azila,thanks!!ramai org puji sirih junjung akak...maybe kalau ade rezeki,hantaran kawen nanti bole tempah kat akak "


Dipetik dlm ruang komen FP seri sentuhan (Wed 14-Oct-2009, 09:43)
http://seri-sentuhan.fotopages.com/?entry=1930757


Baity - pekan nenas, pontian




" thanks for the wish yer kak... yeps moga2 cepat dapat baby and thanks to you too for the great cooperation.. senang sangat dapat bekerjasama... dan kita sangat berpuas hati dgn servis yg diberikan... berbaloi-baloi... selamat menghadapi bulan ramadhan kelak "


Dipetik dlm ruangan komen FP seri sentuhan (Wed 19-Aug-2009, 04:54)
http://seri-sentuhan.fotopages.com/?entry=1909174


Shikin - tmn rinting, JB




" Hai kak azila, Seronok la tgk hantaran sy kat dalam fotopage akak. Cantik giler. Bile tgk hantaran cantik ni feeling2 mcm nak turn back time mase majlis nikah balik je.hehehe. Terima kasih ye kak wat gubahan hantaran saye sebegini cantik. Sy betul2 happy sgt sbb ape yg sy nak utk gubahan hantaran saye, sy dapat realisasikan melalui hasil kerja akak."

Dipetik dlm ruangan komen FP seri sentuhan (Fri 16-Jan-2009 05:30)
http://seri-sentuhan.fotopages.com/?entry=1755295

Hanis - tmn uda utama, johor bahru





" Thank you kak zila for making this wonderful hantaran"

Dipetik dlm ruang komen FP seri sentuhan (Mon 6-Jul-2009, 08:00)
http://seri-sentuhan.fotopages.com/?entry=1886682



Nurul Izzah - Larkin, Johor Bahru





" Wow! Suprise!!! just merisik punye pun u masukkan jugak dlm fotopages. Actually I'm appreciated dgn hasil kerja u...even my mom pun cukup suka n puashati apalagi my brother , Afdzan (bakal pengantin) .sampai dia kata ni tunang ke nikah? heheheheeee..anyway..thanks."


Dipetik dlm ruangan komen FP seri sentuhan (Thu 29-Jan-2009, 03:43)
http://seri-sentuhan.fotopages.com/?entry=1791392


Ayu - tmn pulai indah, skudai





" Assalamualaikum kak, faizura baru nengok akak punya fotopages hari ni, wah2 ada gambar hantaran yg faizura punya ler, bangga tue, hehehehehe, memang ramai yg puji gubahan hantaran akak buat memang lawa kak, sedara2 siap kata sayangnya nak kasi pihak lelaki, hehehehehe, memang faizura nak buat gubahan hantaran fresh flower utk kawin, dan nasib baik jugak dpt jumpa akak punya fotopages last minute, memang rezeki ler kan, tq again, ok kak, nanti e-mail lagi yer, insya Allah, kalau ada sedara2 faizura yg nak buat hantaran fresh flower, atau member2, nanti faizura rekomenkan, ok kak, see u, assalamualaikum...."


Dipetik melalui email seri sentuhan (email, Jumaat 12 Disember, 2008 09:12)  
http://seri-sentuhan.fotopages.com/?entry=1743350

Norfaizura - Taman Perling, JB





" Hi Azilah...Taz here...thank u so much 4 ur brilliant job...I was so happy with your "seri-sentuhan"!! Guest yang datang puji hantaran u buat cantik sgt!! Ramai yang mintak contact number u...My husband pun puji...Thanks again and semoga bisnes terus sukses. Take care."

Dipetik dlm ruangan komen FP seri sentuhan :
http://seri-sentuhan.fotopages.com/?entry=1501617


Tazrina - Taman Suria, JB






Tiada ulasan: